James Ay x Røde Kors

Donationskampagne 

JAMES AY X RØDE KORS

James Ay er grundlagt på en filosofi om at fylde livet med mere af det gode, men muligheden for at vælge det gode i livet til, er der desværre mange mennesker i verden, der ikke har. Derfor har James Ay valgt at donere 20% af deres omsætning til Røde Kors i perioden torsdag den 24/2-2022 til og med søndag den 6/3-2022.

DER ER VIGTIGERE TING I VERDEN

Røde Kors er til stede i verdens brandpunkter og katastrofeområder, og lige nu yder de en vigtig humanitær indsats i Ukraine for de mange uskyldige mennesker, der pludselig står midt i en krig eller er drevet på flugt. Dette kan vi ikke se bort fra. Derfor vil vi bidrage med det vi kan.

James Ay donerer 20% af salget til Røde Kors.

RØDE KORS

Omkring 13 millioner frivillige i 192 lande udgør kernen i Røde Kors. I Danmark er Røde Kors næsten 35.000 frivillige. Røde Kors har gennem mere end 150 år bygget på den samme idé. De hjælper mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion. 

Røde Kors er en neutral organisation, der er uafhængig af partipolitik. Men de har holdninger og taler de sårbares sag. Næsten 200.000 danskere støtter deres arbejde. Nogle giver et månedligt bidrag. Andre støtter Røde Kors med et beløb, når katastrofen rammer. De sikrer, at pengene bruges fornuftigt, dér hvor de gør allermest gavn.

Røde Kors

FORTÆLLINGER

Lidya Tsiamolova på 84 bor i en lille landsby på frontlinjen til konfliktområdet i Østukraine. Hendes hus er ødelagt af kampene. Læs hele Lidyas fortælling, klik her.

BLIV FRIVILLIG 

Vil du gøre en forskel for udsatte mennesker? Som frivillig kan du være med til at skabe positive forandringer og hjælpe sårbare børn, voksne og ældre til et bedre liv. Læs mere om, hvad du kan hjælpe med - eller meld dig som frivillig allerede nu på dette link.