Vores mission er simpel. Vi ønsker, at passe på den verden vi lever i ved at give mere tilbage til jorden og dens beboere end vi bruger.

Vi giver tilbage

Vores mission er simpel. Vi ønsker, at passe på den verden vi lever i ved at give mere tilbage til jorden og dens beboere end vi bruger. Det betyder, at vi på bundlinjen skal skabe en større positiv påvirkning på planeten end negativ.

Hvordan gør vi så det?

Vi donerer til den danske virksomhed Climaider, som repræsenterer måder, hvorpå vi kan forbedre vores påvirkning på planeten – enten direkte gennem projekter eller indirekte gennem fokus på nye bæredygtige måder at leve på.

Climaider

Climaider er en miljøfokuseret velgørenhedsorganisation, som ganske enkelt prøver at gøre det nemt for alle at hjælpe vores miljø ved at plante træer.

Et produkt solgt. Et træ plantet.

Climaider er bygget og ledet af tre kerneværdier, som guider dem i retning af en mere bæredygtig fremtid. Forståelse, handling og bevægelse.

www.climaider.com

Madagascar

Træerne bliver for tiden plantet på Madagascar gennem Eden Reforestation Projects.

Eden Reforestation Projects er en non-profit, der har plantet mere end 300 millioner træer siden 2004.

De har opnået en Platinum status hos GuideStar (en amerikansk organisation, der vurderer og rangerer non-profit), er en officiel FN-partner og opererer i henhold til deres metoder for genplantning af tabte naturområder.