Vi vil inspirere mennesker
til at følge solen.

Følg solen /
Follow the sun

FØLG SOLEN / FOLLOW THE SUN

James Ay er et univers af plantebaseret solbriller, som er skabt ud fra tanken om, at når man tager et par på, befinder man sig i et øjeblik og en tilstand, hvor solen varmer ens sind og letter ens hjerte. Vi fortæller historier for at blive klogere på, hvad der skaber et fyldestgørende og lykkeligt liv for forskellige mennesker til inspiration for os andre.

MISSION

Vi vil inspirere mennesker til at følge solen. Med det, mener vi, at vi vil bidrage med historier om, hvad det gode liv også kan bestå af. Det gør vi gennem personlige fortællinger om andres vej til det meningsfulde liv igennem vores univers. De har fundet sin vej i livet – og det er meningen med 'følg solen' / 'follow the sun'.

Vi fortæller historier om mennesker, der har fundet vejen til det gode liv.

Vi fortæller historier om mange forskellige mennesker fra hele verden. For eksempel Leonor og Diego fra Buenos Aires, Argentina, der har valgt et liv uden børn.

Eller Kent Stannard der lever nær kysten i Melbourne. Han tror på, at det gør en ulykkelig at bo i storbyen og ikke være forbundet med naturen.

Fortæl din
historie

#FOLLOWTHESUN

På Instagram bruger vi hashtagget #FOLLOWTHESUN og #JAMESAY. Brug de to hashtags til at fortælle din historie igennem dine James Ay solbriller. VI håber du vil hjælpe os med at inspirere andre mennesker til at følge solen.

AMBASSADØRER

Hvis du synes din profil og rejse i livet passer til James Ay, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et samarbejde. Du kan kontakte os på hi@jamesay.com for at høre mere om vores netværk af ambassadører.